Gaya Hidup Organik: Barah Rahim Sembuh Dengan Melilea Organic

Quo Li Chuan, Seorang guru di Chiayi City, Taiwan mengidap barah rahim tahap 3. Selepas menjalani 8 sessi kimoterapi, organ dalamannya cedera, beliau berjalan terhencut-hencut akibat menahan sakit, seluruh badan kebas dan tiada deria rasa. Kulit semakin kusam dan doktor menyatakan simpton selepas kimo ini akan mengambil masa 2 tahun untuk hilang. Perubatan Cina mengatakan yang tubuhnya mengandungi logam berat yang telah terkumpul.

Namun begitu, selepas 3 hari mengambil Melilea Organic sesuatu berlaku kepada dirinya. Dua jenis ruam timbul di permukaan kulit dan hilang sehari kemudian. Beliau terus memakan makanan organik Melilea untuk 3 bulan berterusan dan berlaku l3 kali lagi ruam di waktu yang berbeza. Terasa sangat gatal dan beliau menggarunya. Tetapi luka tersebut tidak meninggalkan kesan selepas ruam tersebut hilang. Dalam tempoh 3 bulan, tenaga mula semakin bertambah. Selepas 3 bulan mengambil makanan organik Melilea, beliau berjaya mengikuti ekspedisi ke gunung Ali selama 6 jam dan rakan-rakannya sangat terkejut.

Kulit wajah menjadi kemerahan, tegang, kelihatan lebih muda dan semakin cerah. Kawan-kawan yang telah lama tidak bertemu mengatakan beliau kelihatan 10 tahun lebih muda.

Syukur kepada Tuhan, selepas 3 bulan, indeks kanser turun 5.1 lebih rendah dari waktu menjalankan kimoterapi, paras kolesterol dan trigliserida berada pada paras normal.

Testimoni Tumor Rahim
Testimoni Barah Otak
Testimoni Penurunan Berat Badan