Gaya Hidup Organik: Sembuh Penyakit Jantung, Seperti Mati Hidup Semula

Bagaikan mati hidup semula, itulah yang diistilahkan oleh Tu Ting Cheng, 49 dari Keelung City, Taiwan.


Pada 10 Jan 1997, beliau telah diserang penyakit jantung. Beliau telah dihantar ke hospital Memorial chang Gung Taipei untuk pembedahan kateterasi kardium. Pembedahan berjalan lancar namun doktor yang merawat mengatakan masih terdapat 51% risiko kematian kerana tahap enzim otot kardium yang tinggi yang mana sekiranya tidak diturunkan, akan menyebabkan kerosakan pada otot jantung.


Ketakutan dan kebimbangan yang teramat akan kematian sangat menghantui beliau dan kesihatan yang dijangkakan hanya sementara membuatkannya mengucapkan berbanyak terima kasih kepada doktor kerana bimbang tidak akan dapat berbuat demikian lagi.


Selepas mengamalkan Melilea Organic selama 3 - 4 hari, beliau merasakan pening, sakit dada dan mual yang tidak tertanggung. Rasanya seperti serangan jantung akut tetapi tidak terlalu teruk. selepas tempoh tersebut, beliau mulai merasakan kesihatan yang semakin baik, tiada lagi sembelit, mengalami selsema dan batuk berkahak. Lebam-lebam mula muncul dan melalui pengamal Melilea, ia adalah penyakit lama yang timbul seketika akibat dari pengaliran darah yang semakin lancar. Beliau semakin bertenaga, kulit wajah semakin baik dan pori-pori semakin mengecil.


Selepas 9 bulan, doktor berasa amat gembira kerana beliau tidak lagi memerlukan pembedahan bagi baki 40% arteri yang tersumbat. Bacaan indeks hatinya juga bertambah baik dari 120 sebelumnya menurun kepada 27.


Beliau berterusan mengamalkan gaya hidup organik sehingga ke hari ini dan seluruh keluarganya mengalami transformasi kesihatan dan kewangan yang bertambah baik.