Gaya Hidup Organik: Tumor, Kanser Sembuh Dengan Organik

Ibu Siti Jubaedah
47 tahun
Jawa Barat, Indonesia


Ia bermula dengan sakit gigi, sakit belakang dan berat 68kg. Pada tahun 2006, beliau mengalami pendarahan selama lebih 3 bulan. Keputusan dari Ultrasonography (USG) menunjukkan yang beliau menghidap Endometriosis (tisu yang sepatutnya tumbuh di dalam uterus tetapi tumbuh dibahagian lain tubuh) dan ianya menebal sehingga 4 lapisan. Doktor mengesyorkan pembedahan.


Pada Februari 2007, Siti mengalami pendarahan yang banyak sehingga pengsan. Keputusan USG menunjukkan beliau kini memiliki tumor dan sista dan terus menjalani pembedahan yang kedua.


Pada 23hb Mac 2007, keadaan beliau semakin teruk. Beliau kerap pengsan kerana tekanan darah yang rendah (60/70). Pada 12hb April 2007, beliau mendapati keputusan USG terbaru menunjukkan yang beliau menghidap kanser sepanjang 9.28 sm. Beliau disyorkan menjalani Histerektomi, pembuangan servik dan uterus. Beliau berasa sungguh kecewa kerana segala usaha selama ini seolah-olah sia-sia.


Siti telah disyorkan makanan organik Melilea dan Soya organik Melilea oleh puan Zoelfa. Pada mulanya beliau tidak percaya namun oleh kerana Pn Zoelfa adalah seorang yang dihormati, beliau mempercayainya.
Siti mula memakan Melilea Organik dan soya pada 21hb April 2007 dan mengalami KRISIS PENYEMBUHAN, beliau sering pengsan, tetapi berasa lebih baik dan bertenaga dari memakan ubat dari hospital. Setelah dengan penuh sabar, yakin dan sisa semangat yang masih kental, beliau mengalami beberapa krisis penyembuhan, dan akhirnya kembali kepada doktor untuk pemeriksaan. Keputusan yang sangat mengejutkan kerana doktor mengesahkan, 'Syukur, kanser tersebut telah menyusut'.


Siti kembali bersemangat dan memakan Melilea Organik beserta soya 5 kali sehari! Setelah beberapa ketika, beliau kembali bertemu doktor dan daoktor mengesahkan bahawa kansernya telah tiada!


Setelah sembuh, Siti tidak menoleh ke belakang lagi. Beliau memperkenalkan Melilea Organik ini kepada rakan taulan serta saudara mara dan kini bukan saja kesihatannya telah berubah, beliau kini juga menjadi perunding kesihatan organik kepada ramai orang dan Melilea telah menukar kehidupan daripada dulunya sakit dan susah, kepada sihat, mewah dan bahagia. Siti sangat-sangat bersyukur kepada Allah kerana dengan ujian penyakit yang diberikan oleh Allah, beliau kini mengecapi kehidupan yang selesa dan sempurna besama keluarga tecinta!