Gaya Hidup Organik: Akhirnya Boleh Dah Makan SeaFood

Andi Sugiarto
30 tahun
Jakarta

Saya mengalami alergi terhadap makanan laut semenjak kecil dan tubuh saya akan berasa sangat gatal apabila memakannya. Pada masa itu, saya mengambil ubat-ubatan tetapi keadaan saya tidak juga sembuh sehinggalah saya berusia 24 tahun. Pada November 2007, keadaan alergi saya menjadi sangat teruk dan kegatalan yang tidak tertanggung pada kaki, tangan, bahu dan belakang saya. Saya berasa sangat tertekan dan apabila gatal saya akan menggaru sehingga luka di seluruh tubuh dan akan berasa sangat pedih bila terkena air ketika mandi.

Sehinggalah saya bertemu dan mengamalkan Melilea Organic, Melilea Organic Drink dan Lapacho Organic Henry Supplement untuk selama 1 minggu, tiada lagi luka dan kudis baru sementara luka lama pula mula kering dan menyembuh. Saya berterapi organik untuk bulan kedua dan memakan makanan vegetarian untuk 3 bulan dan kulit saya menjadi bertambah baik.

Selepas 6 bulan, luka-luka yang ada di tubuh saya menyembuh sepenuhnya, kulit bertambah cerah dan cantik. Keadaan alergi sembuh dan saya boleh memakan makanan kesukaan saya, seafood! Melilea telah mentransformasi kesihatan saya dan meningkatkan keyakinan diri saya. Saya kini sangat meyakini barisan produk Melilea dan memperkenalkan kepada sahabat taulan saya dan mereka juga boleh memiliki kesihatan yang diidam-idamkan.